ALICE IN RANDOMLAND

Afbeelding met tekst, speelgoed, vectorafbeeldingen

Automatisch gegenereerde beschrijving

Alice in randomland wordt een Absurde reis door de diepe krochten van the rabbit hole, waar alles random lijkt, fucked up weird is en waar het leven uber mega cringe is. De enige optie is volgen of verdrinken. Een escapistisch delirium van een verdwaalde puber die antwoorden zoekt in de krochten van het web.

Zit Alice vast in the afterlife of is het een zelfgeconstrueerde wereld van een veranderende puber die op zoek gaat naar zichzelf. Of loopt ze weg van haar veranderende (fysieke) zelf, haar ouders en the real life dat te groot is om te bevatten.

In Alice in Randomland is Alice geen braaf schoolmeisje die een boek leest aan de rand van een vijver, maar een non-binaire, geĆ«mancipeerde tiener die scrollt aan de rand van een vervuild kanaal. Bij ons doet ze geen middagdutje, maar ze verliest zichzelf in een endless scroll op haar telefoon. Het internet als koortsdroom. Een dwaaltocht in de oneindigheid aan mogelijkheden, op zoek naar een plekje in deze wereld. Een mix tussen dora the (internet) explorer on speed en Alice in wonderland on lsd. 

Creatie & spel: Jeff Aendenboom, Bas Vanderschoot en Ellen Sterckx
Sound design: Willem Malfliet Productie: Dinsdag.org. Co-productie: De Maan
Met ondersteuning van: De Vlaamse Gemeenschap
Met dank aan: Het internet, De Studio en Bronks

SPEELDATA = TBA